SON DAKİKA HABER

KÖYDES Üyeleri Seçimi Yapıldı



Çorum Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin (KÖYDES) 2019 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün yoğun bir katılımla yapıldı.
Toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni'nde görev yapmak üzere İl Genel Meclis Üyelerini temsilen 2 kişinin, muhtarları temsilen de 2 kişinin seçimi yapıldı.
Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda bugün saat 11.00’da yapılan toplantıya Vali Mustafa Çiftçi, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kolcu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Zekeriya Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, Merkez İl Genel Meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı.
Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında oluşturulan divan heyetinde; Uğrak Köyü Muhtarı Yaşar Sayar ve Eskice Köyü Muhtarı Ünal Bozuk yer aldı.
ENCÜMEN ÜYELERİ YENİDEN BELİRLENDİ
Genel kurulda daha sonra Birlik Encümen Üyelerinin seçimi yapıldı. Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni'nde görev yapmak üzere İl Genel Meclis Üyelerini temsilen 2 kişi, muhtarları temsilen de 2 kişi seçildi.
İl Genel Meclis Üyeleri arasından 135 oy alan Mehmet Bektaş ve 107 oy alan Ünal Nalçacı seçilirken, İlhami Türksal ise 83 oy aldı.
ZEKİ ORAL GÜVEN TAZELEDİ
Köy muhtarları arasından 118 oy alan Ovakarapınar Köyü Muhtarı Zeki Oral ile 68 oy alan Küçükgülücek Köyü Muhtarı Hacı Koca Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni'ne seçildi.
Diğer aday muhtarlardan Halil Yılmaz 66, Veli Alev 59, Cemal Karakaş 30 oy aldı.
-HABER MERKEZİ-