SON DAKİKA HABER

ÇORUM'UN YENİ MÜFTÜSÜ BELLİ OLDU



Aylardır merakla beklenen atama sonunda gerçekleşti. Çorum'a müftü olarak Konya Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer müftü olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’na 4 ilde İl Müftüsü atanmasına yönelik Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Söz konusu karara göre, Çorum İl Müftülüğüne Konya Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer atandı.

MUHARREM BİÇER KİMDİR

Muharrem Biçer, 1968 yılında Konya da doğdu. İlkokul dan sonra 1986 yılında Konya İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1987 yılında Derebucak İlçesi Y.Kayalar Kasabasında imam-hatip olarak göreve başladı. Konya’nın çeşitli yerlerinde imam-hatip ve müezzin-kayyım olarak görev yaptıktan sonra 1997 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini tamamlayarak aynı yıl Selçuk Eğitim Merkezi İhtisas Kursu’na başladı. 2000 yılında buradaki eğitimini tamamlayarak Afyon Sandıklı Vaizliğine atandı. 2001yılında Van Özalp İlçe Müftülüğüne, 2003’te Nevşehir Derinkuyu , 2008 yılında da Konya Güneysınır İlçe Müftülüğüne, 2014 Konya İl Müftü Yardımcılığına atandı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

 -HABER MERKEZİ-