SON DAKİKA HABER

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI AŞGIN VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÇORUM VALİSİNİ ZİYARET ETTİ



Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Ak Parti İl Belediye Meclisi Üyeleri  Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın,yaşanan 31 Mart yerel seçimlerinin alınan önlemler sayesinde  güven içinde gerçekleştirildiği ifade ederek,bundan sonraki süreçte el ele birlikte çok güzel hizmetlerin yapılacağına inandığını söyledi.


Çorum Valisi Mustafa Çiftçi,31 Mart yerel seçimlerinin alınan önlemler neticesinde güvenli bir şekilde yapıldığını ve vatandaşın hür iradesinin sandığa yansıdığını söyledi. Yeni seçilen Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Aşgın ve İl Belediye Meclisi Üyeleri'ne başarılar dileyerek,bu şehrin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Valilik ziyaretinin ardından Valilik önündeki belediye otobüsüne binen Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Ak Parti İl Belediye Meclisi Üyeleri ,Ak Parti İl Başkanlığına gitti.


AK PARTİ İLK GRUP TOPLANTISINI YAPTI

Ak Parti İl Başkanlığında Ak Parti İl Belediye Meclis grubu toplantısı gerçekleştirildi.Toplantı da konuşan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, 31 Mart yerel seçimlerinin Çorum ve Ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek,Ak Belediyeciliğin Çorum da devam ettirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise,Çorum da yüzde 43 gibi bir oy oranıyla Ak Partinin Çorum da yine bayrağı göğüslediğini ve emeği geçenlere teşekkür etti.




-HABER MERKEZİ-