SON DAKİKA HABER

AZİME ÇİFTÇİ,KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ



Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin eşi Azime Çiftçi, Bahçelievler Yatılı Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete, İl Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik de eşlik etti.

Azime Çiftçi,Yatılı Kız Kur’an kursu ziyaretinde, kurs binasını gezerek çocuklarla tek tek ilgilendikten sonra eğitim durumları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Burada konuşan Çiftçi,öğrencilere sunulan imkânların kıymetini bilmelerini ve ülkemiz için yararlı bir insan olmaları tavsiyelerinde bulunarak böyle bir imkân sunulduğu için yetkililere teşekkür etti.

Bahçelievler Kız Kur’an Kursu ziyaretinin ardından Azime Çiftçi, beraberinde İl Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik ile birlikte Şehit Mustafa Avcu Kur’an Kursuna giderek bir ziyaret gerçekleştirdi.

4-6 yaş çocukların ve yetişkinlerin birlikte eğitim gördükleri Şehit Mustafa Avcu Kur’an Kursunda, kurs öğreticileri ve öğrencileri ile bir araya gelen Azime Çiftçi, özellikle ev hanımlarına yönelik verilen bu hizmetin çok anlamlı bir görevi ifa ettiğini belirterek,çocukların eğitimin yanında manevi olarak da yetiştirilmesinin önemini ve bu kursun üç kuşağa birden hitap etmesinin de çok anlamlı olduğunu söyledi.

Kurs binasını ve sınıfları tek tek gezen Azime Çiftçi, kursiyerlerle tek tek sohbet ederek hoş bir vakit geçirdiler.








(HABER MERKEZİ)