SON DAKİKA HABER

PARTİLİLER HALİL İBRAHİM AŞGIN'IN ZAFERİ KUTLADI



Çorum’da resmi olmayan sonuçlara göre 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın zaferi partililer tarafından coşkuyla kutlandı.

Resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından partililer sokaklara indi. Araçlarıyla konvoylar oluşturan partililer, ellerinde AK Parti ve Türk bayraklarıyla birlikte zaferlerini kutladı. AK Parti İl Teşkilatı tarafından Hürriyet Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi. Programa, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile parti yöneticileri katıldı.

Meydanda toplanan kalabalığa ilk olarak Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, yaptı. Çorumlu seçmenlere teşekkür eden Akar, her seçimde olduğu gibi konuşmasını şiirle tamamladı.

"ÇORUM'A HİZMET İÇİN İŞBAŞINA GELDİK"

Ardından kürsüye Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, kürsüye çıktı. Çorum’da hizmet için işbaşına geldiğini dile getiren Aşgın, “Kentimize hizmet için beni seçtiğiniz için teşekkür ederim. İsrail’i değil, Kudüs’ü sevindirdiniz elhamdülillah” dedi.

Daha sonra AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu da birer konuşma yaparak partililere verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Konuşmaların ardından AK Partililer, sokağa dökülen binlerce vatandaşın sevincine ortak oldu.

Çorum’da resmi olmayan sonuçlara 31 Mart yerel seçimlerinde göre AK Parti’nin adayı Halil İbrahim Aşgın, yüzde 43,24’luk oyla seçimi kazanan taraf oldu. Bu sonuçla 2014 yerel seçimlerine göre AK Parti’nin oylarının düştüğü görülürken ,AK Parti’nin oylarının CHP ve MHP’ye dağıldığı görülüyor.

(HABER MERKEZİ)