SON DAKİKA HABER

İSTANBULDAKİ ÇORUMLULARDAN MUHTEŞEM BİR GECE DAHA



İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu öncülüğünde, Ataşehir Silence hotelde, İstanbul Ataşehir belediyesi meclis üyesi adayı Mehmet Aydoğanoğlu için yapılan gece için toplanan Çorumlular salonu sığmadı.


 İstanbul Atasehir’in kurucu Belediye Başkanı Atasehir’in güçlü kişiliği, siyasetim barış, dostluk, kardeşlik diyerek Atasehirlilerin ve Türkiye'nin gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin şeref konuğu olarak teşrif ettiği geceye Çorumlulara çok büyük destek veren CHP Ataşehir İlçe Başkani Hakkı Altınkaynak ve İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda STK katılım sağladı.

 
 Açılış konuşmasını yapan İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Başkanı Metin Akkuş Çorumlular için talepleri iletti. Burada konuşan Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aydoğanoğlu tüm katılımcılara teşekkür etti. Bir Çorumlu olarak seçilebilmesi için Çorumlu hemşerilerinden desteklerini istedi. Destek için oylarını CHP vermelerini istedi.

 
CHP Ataşehir Belediye Kurucu Başkanı Battal İlgezdi, salona giriş ve çıkışında Çorumluların çok büyük ilgisini gördü.

Battal İlgezdi yaptığı konuşmada, Çorumlulara verdiği değeri bir kez daha göstererek, benim en büyük projem dostluk barış kardeşlik tüm kesimlerden bir millî takım çıkartarak yolumuza devam edeceğiz şeklinde konuştu. İlgezdi, ben seçileceğim ve Adayınız Mehmet Aydoğanoğlu ile beş yıl birlikte çalışacağız, bu yönetimde bir Çorumlu Mehmet Aydoğanoğlu olacaktır diyerek Çorumlulardan tam bir birlik beraberlik istedi.

 
Belediye başkanı Battal İlgezdi, İlçe Başkanı Hakkı Altinkaynak’a plaket ve Çorum leblebisi takdimi yapıldı. İlgezdi, yemek bitimine kadar salondan ayrılmadı.








HABERİN VİDEOSU


(HABER MERKEZİ)