SON DAKİKA HABER

“HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE” PROJESİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 


Türkiye genelinde başlatılan ve Çorum’da da Müftülük, Milli Eğitim ve Çorum Belediyesi’nin destekleriyle uygulanan “Haydi çocuklar camiye” projesinin ödül töreni gerçekleştirildi.

Devlet Tiyatrosu Salonu’nda düzenlenen ve Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende düzenli olarak camiye gelen çocuklara ödülleri verildi.


Proje kapsamında 6-13 yaş arası çocukların her vakit için ayrı puanla takip edildiği bir yarışma düzenlenerek çocukların camiye ve namaza alışması öngörülürken, Katılmak isteyen çocuklar, www.haydicocuklarcamiye.com adresinden kayıt yaptırarak, aldıkları puanlarla ödül sahibi oldular. Bisiklet, bilgisayar, scooter başta olmak üzere çeşitli hediyelerle özendirilen çocuklar, yaşlarına göre üç ayrı kategoride değerlendirme yapıldı.

21 Ocak Salı günü sabah namazıyla başlayan proje, 31 Ocak’ta tamamlanırken, projenin ardından ödüller de sahiplerini buldu.

(MEDYA ÇORUM)