SON DAKİKA HABER

ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİNDEN AYDOĞANOĞLU’NA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR



İstanbul’da CHP Ataşehir Belediyesi Meclisi Aday Adayı olan Çorumlu Mehmet Aydoğanoğlu’na hemşerilerinden destek çığ gibi büyüyor. 

Çorum Kargı Çobanlar Köyü Dernek Başkanlığı, Kargı Golaz Köy Dernekleri kurucu onursal başkanı ve KARDER başkan yardımcılığı ile Anadolu yakası başkanlığı görevlerini yerine getiren, CHP Ataşehir Belediyesi Meclisi Aday Adayı olan Çorumlu Mehmet Aydoğanoğlu, hizmetin lütuf değil görev olduğunu kendilerinin de hizmet etmek için bu göreve talip olduklarını söyledi. 


 “ÇORUMLU HEMŞERİLERİM, ATAŞEHİR BELEDİYESİ VE CHP ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM”

Mehmet Aydoğanoğlu, seçildiği takdirde hemşerileriyle Ataşehir belediyesi ve CHP arasında köprü olacağını, kapısının hemşerilerine hep açık olacağını ifade etti. Ataşehir Belediyesi Kurucu Başkanı olan Battal İlgezdi’nin de çok güçlü bir kişilik olduğunun altını çizen Aydoğanoğlu, Ataşehirlilerin sevgilisi Battal İlgezdi başkanımızla Ataşehirde bulunan hemşerilerime hizmet etmek için sabırsızlandığını da kaydetti. Aday adayı Aydoğanoğlu, artık Çorumluların CHP’nin her kademesinde ağırlıklarını hissettireceklerini belirterek, hemşerilerini CHP’ye taşıyacağını aktardı. Aydoğanoğlu, hemşerileri için çalışarak elimden geleni fazlasıyla yapacağını da sözlerine ekledi.



 (MEDYA ÇORUM)