SON DAKİKA HABER

ÇORUM’DA 14 ŞUBAT 14 ÇİFTE NİKAH GETİRDİ



Çorum'da 14 Şubat,14 çifte nikah getirdi. Sevgilerini evlilikle taçlandırmak isteyen 14 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine girerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Çorum’da hayatlarını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birleştirmek isteyen çiftler sebebiyle Çorum Belediyesi Nikah Salonu'nda Sevgililer Günü yoğunluğu yaşandı.

Çorum Belediyesi Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz, kış aylarında günde ortalama 3 nikah kıyılırken, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ise 14 çiftin nikah randevusu aldığı gün olduğunu söyledi. Erdem Sakınmaz, özel günlerin çiftler tarafından daha çok tercih edilir hale geldiğini belirterek, Sevgililer Günü başta olmak üzere çeşitli özel günler gibi akılda kalıcı tarihlerde nikah kıydıranların sayısında artış yaşandığını kaydetti.

Sevgililer Günü'nde dünya evine giren çiftlerden Mustafa Şimşek, nikah törenini özellikle 14 Şubat'a denk getirdiklerini ifade ederek, çifte anlam olsun istedikleri için bugün için tarih aldıklarını söyledi. Eşi Derya Şimşek ise nikahın Sevgililer Günü'nde kıyılmasını özellikle istediğini dile getirdi.

14 Şubat'ta nikah kıydıran bir diğer çift Erdem Avşar ve Petek Avşar çifti de Sevgililer Gününü daha da özelleştirmek için bugün evlenmeyi tercih ettiklerini belirtti.

(MEDYA ÇORUM)