SON DAKİKA HABER

YENİ ÇORUMSPOR’DA YÖNETİM DEĞİŞTİ



Yeni Çorumspor’da, yönetimin yeniden oluşturuldu. Konuyla ilgili olarak Yeni Çorumspor Kulüp başkanı Fatih Özcan düzenlediği basın toplantısında son gelişmeleri değerlendirdi.

Basın toplantısında konuşan Yeni Çorumspor Kulüp başkanı Fatih Özcan, sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başladıklarını hatırlatarak, futbolda her türlü sonuç var olduğunu, ancak sahadaki oyunun kendilerini derinden üzdüğünü söyledi. Özcan, taraftardan özür dileyerek, bir daha böyle bir görüntü ile karşılaşmamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Özcan, Muğla maçının ardından toplantılar yaptıklarını, bir takım değişikliklere gidilmesi gerektiği kanaatine vardıklarını belirterek, Muğla maçındaki tablonun bizim ve teknik heyetin eseri olduğunu düşündüklerini kaydetti. Bunun için de bir takım kararlar aldıklarını aktardı.

Yeni Çorumspor Kulüp başkanı Fatih Özcan, Yeni Çorumspor’da 7 kişilik yeni bir yönetim oluşturulduğu belirterek görev dağılımını da kamuoyuna açıkladı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ERSİN KÜÇÜKOĞLU OLDU

Kulüp başkanı Fatih Özcan, teknik heyetteki değişiklik hakkında da bilgiler vererek hafta içerisinde Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile yolları ayırdıklarını, bunun zorunlu bir ayrılık olduğunu dile getirdi. Özcan, Teknik Direktörlük görevine de Ersin Küçükoğlu’nun getirildiğini açıklayarak, Sportif Direktörlük görevinin ise Hamit Işık’a verildiğini bildirdi.

Yeni Çorumspor Sportif Direktörü Hamit Işık’ta yaptığı açıklamada, Yeni Çorumspor’u amatör bir ruhla ama profesyonel bir şekilde yöneteceklerini, altyapıdan yetişen gençlere şans vereceklerini dile getirerek, beklenen hedefe ulaşacaklarını söyledi.

YENİ YÖNETİM ANTRENMANI BERABER İZLEDİ

Basın toplantısının ardından yeni yönetim takımın antrenmanını izledi. Kulüp Başkanı Fatih Özcan teknik heyete başarı dilerken, yeni Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu da özlenen hedefe ulaşmak için gereken çabayı göstereceklerini söyledi.

7 KİŞİLİK YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI 

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, İkinci Başkan Mustafa Şeker, Taraftar ve Sosyal Medya Sorumlusu Hakan Geldi, Basın ve Kafile Sorumlusu Mustafa Özcan, Ulaşım Sorumlusu Salim Koldaş, Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ercan, Altyapı Sorumlusu Tuncay Koçak.