SON DAKİKA HABER

AÇ KALAN KURT ŞEHRE İNDİ



Çorum’un Sungurlu ilçesinde yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulamayan aç kurt, şehir merkezine inerek bir koyunu telef etti.

Sungurlu ilçesinde yoğun kar yağışı ve soğukların bastırmasıyla yiyecek bulmakta zorlanan kurtlar, şehir merkezine kadar indi. Sungurlu Küçük Sanayi Sitesinin yanında bulunan tüp deposunun arkasına gelen aç kurt, burada bulunan bir koyunu telef etti.


Sungurlu Küçük Sanayi Sitesinin yanında bulunan Tüp deposunun çalışanı Hüseyin Sosyalbaş, sabah saatlerde işyerine geldiğini ve köpeklerine yiyecek vermek için deponun arka tarafına gittiğini söyledi. Soysalbaş, deponun arkasında bakımını yaptığım iki köpeğin havladıklarını duyunca, o tarafa doğru yöneldim. Biraz ilerde bir kurdun koyunu yediğini gördüm. Biraz kurda yaklaşınca kurt beni gördü ve kurt koyunu bırakarak ağaçlık alana doğru kaçtı. Koyunun yanına gittiğinde arka tarafının tamamen kurt tarafından yendiğini gördüm şeklinde konuştu.

Sosyalbaş, bugüne kadar buralarda çakal gördüğünü ama ilk defa kurtla karşılaştığını aktardı. Bu sene Sungurlu da ilçede kış mevsiminin çok şiddetli geçmesinden dolayı doğada aç kalan yabani hayvanlar şehirlere inerek yiyecek aramaya başladıklarını artık daha tedbirli ve dikkatli olacağını sözlerine ekledi.





(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...