SON DAKİKA HABER

ŞEHİTLER ADINA YAPILAN CAMİ DESTEK BEKLİYOR



Çorum Osmancık ilçesi Öbektaş Köyü’nde inşaatı süren Zeytin Dalı Harekâtı Şehitleri Camii hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor.
Yapımı süren cami inşaatı hakkında bilgi veren Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bedir Kabak, yarım kalan caminin tamamlanması için yardıma ihtiyaç duyduklarını söyledi.

“ŞEHİTLERİMİZE VEFA BORÇLUYUZ” 

Bedir Kabak, TSK’nın Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği sınır ötesi operasyona destek vermek ve şehit düşen askerlerin unutulmaması için inşa ettikleri camiye “Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri” ismini verdiklerini anlattı. Şehitlerimizin emaneti olan kutsal değerlerimiz başımızın tacıdır diyen Bedir Kabak, bir yıl önce inşaasına başlanan 200 kişi kapasiteli caminin kamu imkanları ve vatandaşların katkıları ile şu anki seviyesine geldiğini ifade etti. Kabak, bünyesinde Kuran Kursu’nun da yer alacağı caminin ilk bölümünü Ramazan Ayı’na kadar tamamlayarak ibadete hazır hale getirmeyi hedeflediklerinin de altını çizdi.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

 Bedir Kabak,2019 yılında ibadete açılması planladıkları caminin bölgedeki ibadethane ihtiyacına cevap vereceğini belirtti. Kabak, açılışa Afrin şehitlerinin aileleri ile gazilerimizi de davet etmeyi planladıklarını, aktardı. Bedir Kabak, caminin tamamlanabilmesi için hayırseverlerin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...