SON DAKİKA HABER

PİYANGO BİLETİNE YOĞUN İLGİ VAR


Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişine her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi yoğun oldu. 

Milli Piyango'nun yılbaşı biletlerinin piyasaya sürülmesinin ardından vatandaşların zenginlik hayalleri de yeniden canlanırken, Milli Piyango İdaresi tarafından bu yıl belirlenen büyük ikramiyenin 70 milyon TL olması, piyango biletlerine olan ilgiyi de her geçen gün artırmaya yetti.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için bu yıl tam bilet 70, yarım bilet 35 ve çeyrek bilet 17,5 TL’den satılırken, yaklaşık 15 gündür satışta olan biletlere ilginin yoğun olduğu belirtiliyor.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞINDA 390 MİLYON 910 LİRALIK İKRAMİYE DAĞITACAK

Milli Piyangonun bu yıl yılbaşında toplam 390 milyon 910 bin liralık ikramiye dağıtılacağını belirten bilet satıcıları, çeyrek biletlere daha fazla ilgi olduğunu, biletlerin yarısına yakınının 15 gün içinde bittiğini ve kalan bölümünün de yılbaşına kalmadan bitmesini beklediklerini belirttiler.

Şans oyunlarına artan bir ilginin olduğunu ifade eden satıcılar buna rağmen yılbaşında milli piyango biletlerinin vatandaşta ayrı ayrı bir yerinin olduğunu, hemen her vatandaşın veya ailenin bilet almadan bir yılbaşı geçirmediğini sözlerine eklediler.



(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...