SON DAKİKA HABER

KENTPARK GÜL BAHÇESİ OLUYOR



Çorum’un önemli prestij projelerinden olan Kentpark, yapımının tamamlanmasının ardından ziyaretçi akınına uğruyor. Dikilen ağaçlar ve gül fideleriyle de her mevsim ayrı bir güzellik Çorum halkıyla olacak.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, Kentpark’ın açılmasının ardından vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandığını kaydetti.



KENTPARK’A 4 BİN 300 YETİŞMİŞ AĞAÇ DİKTİK

Alper Zahir, Kentpark’a yeşil bir dokunun hakim olduğu bir çalışma yaptıklarını belirterek, yaşları 15 ile 30 arasında değişen 4 bin 300 adet yetişmiş ağaç diktiklerini aktardı. Önümüzdeki yıl ilkbahar aylarında bu ağaçlar yaprak açtığında çok güzel bir görünüme kavuşmuş olacağının da altını çizen Zahir, vatandaşların hem bu ağaçların gölgesinde oturacağını hem de sporlarını temiz havada yapacaklarını söyledi.

KENTPARK’A 35 BİN GÜL FİDANI DİKİLİYOR

Alper Zahir, Kentpark içerisinde oluşturulan gül bahçesine 35 bin adet gül fidesi dikimi gerçekleştirdiklerini, dikimini yapılan güller sayesinde Kentpark’ın ilkbahar ve yaz aylarında rengârenk olacağını da sözlerine ekledi. 



(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...