SON DAKİKA HABER

ÇORUM ÇÖLYAK 3.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI



Çorum Çölyak Derneği kuruluşunun 3.yıldönümünü kutladı. Kuruluş etkinliğine İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak, Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üyeleri ve yakınları katıldı.

Etkinlikte konuşan Çorum Çölyak Derneği Başkanı Hacer Kesici, kuruluşumuzun 3. yılında, bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan tüm yönetim kurulumuz olarak  mutluluk duyduklarını söyledi. Hacer Kesici, kuruldukları ilk günden bugüne kadar  büyük yollar kat ettiklerini, Çölyaklılara Çorum’un daha yaşanılabilir bir yer olması için emek sarf ettiklerini ifade etti. Kesici, dernek olarak elde ettikleri kazanımlar hakkında da konuştu. Çorum Belediyesinin haftada bir gün İstanbul’dan 2200 adet glutensiz ekmek getirmeye başladığını kaydederek, aynı gün biten bu ekmeklerin üyelere büyük kolaylıklar sağladığını kaydetti. 



“HER ZAMAN ÇÖLYAKLILARA DESTEK OLACAĞIZ”

İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak ise Çorum Çölyak Derneği’nin çalışmalarını memnuniyetle izlediklerini  belirtti. Müdürlük olarak çölyaklıların faydası için ellerinden geldiğince destek olmaya çalışacaklarını belirtti.
Konuşmaların ardından İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak, Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulu ve Çölyaklı çocuklar birlikte, geleneksel hale gelen ve glutensiz hazırlanmış 3. yıl yaş pastası birlikte kesildi. Müzik öğretmeni  Mithat Yağar’ın kemanıyla sunduğu harika müzik dinletisinden sonra gruba glutensiz menü ikramı yapıldı. 

Organizasyon hakkında konuşan dernek üyeleri, özellikle çocukların çok sevdiği Glutensiz yaşpasta ikramından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Çorum Çölyak Derneği’nin daha nice kuruluş yıldönümlerinde birlikte olmayı dilediklerini söyleyerek etkinlik sona erdi. 



(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...