SON DAKİKA HABER

CHP, VOLKSWAGEN FABRİKASINA TAM DESTEK VERDİ


CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum’a kazandırılması için yapılan girişimlerden memnun olduğunu belirterek, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Hasan Eray Tüfekçi, Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı yatırımla ilgili süreci yakından takip ettiğini kaydederek, Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı yatırımın en çok Çorum’a yakışacağını belirtti. Hasan Eray Tüfekçi şöyle devam etti. “Çorum’da otomotiv sektörüne yönelik büyük bir adım atılmış olacak. Bu yatırım Çorum’un yükselen ve büyüyen sanayisi için çok büyük bir fırsat olacak. Binlerce kişiye iş imkânı doğacak ve çorumda işsizliğin azalması yönünde ciddi katkılar sağlayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her türlü siyasi desteğe hazırız.” dedi.

Tüfekçi, Çorumun coğrafi konumu sebebiyle birçok bölgeye merkez konumunda olduğunu, Anadolu’nun yükselen yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduğunu aktardı. Bu nedenlerle Çorum bir otomobil fabrikasının kurulması için her anlamda hazırdır. Tüfekçi,bu değerli girişimlerinden dolayı iş adamımız Ahmet Ahlatçı’ya teşekkür ederek, bu önemli yatırımı gündeme getirerek kamuoyu oluşturulmasında emek veren yerel basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...