SON DAKİKA HABER

CHP ÇORUM ADAYI ÖZGÜR KILIÇ’I TANITTI



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç için tanıtım toplantısı düzenlendi. CHP parti binasında gerçekleştirilen toplantı çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda ilk olarak söz alan İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, belediye başkan adayı Özgür Kılıç’ın bütün şehrin belediye başkanı olacağından hiç şüphe duymadığını dile getirdi. Hasan Eray Tüfekçi, kimseyi ötekileştirmeyen bir başkan olarak göreceklerini ifade ederek, başkan adaylarının Özgür Kılıç olduğunu açıkladı.

Toplantı da konuşan Çorum merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ise CHP ile birlikte Çorum Belediyesi’ni rant için değil, halk için kullanacak, sosyal belediyeciliği eşit bir şekilde yayacak bir yönetim sergileneceğine inandığını ifade etti.

Çorum Milletvekili Tufan Köse de, Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’ın aday olmasını Çorumluların istediği, başkan olmasını da yine Çorumluların isteyeceğini dile getirdi. Köse, Özgür Kılıç’tan beklentilerinin 14 mahalleye eşit hizmet götürmesi olduğunu kaydetti. Köse, Özgür Kılıç’ın Çorum’un üzerine bir güneş gibi doğacağına inancının tam olduğunu da sözlerine ekledi.

“ÇORUM’U YİNE ANADOLU ASLANI HALİNE GETİRECEĞİZ”

Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ise, siyasi ve mesleki birikimiyle belediye başkanlığı görevini yapacağına inancının tam olduğunu ifade etti. Şaibesiz, şeffaf, hak ve adaletle bütün Çorum’u tekrar birleştireceğini, üreten ve büyüyen bir Çorum’u birlikte inşa edeceklerinin altını çizdi. 

Özgür Kılıç, Türkiye’de temizlik ve ticareti ile örnek olan Çorum’u tekrar Anadolu Aslanı yapacaklarını, Çorum’un üzerinde görünen bölünmez çizgilerini kaldıracaklarını belirtti.

Kılıç, Sosyal belediyecilik anlayışla Çorum’u Anadolu’nun parlayan yıldızı yapmaya söz veriyorum” açıklamasında bulundu. Kılıç, konuşmasını “Güzel günler göreceğiz, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” sözleriyle tamamladı.



(MEDYA ÇORUM)


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...