SON DAKİKA HABER

18 YAŞINDAKİ KIZDAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR



Çorum’da üç gün  önce  kaybolan 18 yaşındaki Akgül Eryılmaz’ın bulunması için çalışmalar devam ederken, kızın babası Aydın Eryılmaz kızı Akgül’ün  kaybolmasına bir anlam veremediğini söyledi.

Kızının üç gün önce kaybolması üzerine inşaat  işçisi olarak çalışan Baba Aydın Eryılmaz, başka bir ilde inşaatta çalışmaya gittiğini ve haberi alır almaz Çorum’a geldiğini kaydetti.

Baba Eryılmaz, Kızım Akgül’ün 18 yaşında olmasına rağmen çok saf ve temiz bir kız olduğunu, her şeye kanabileceğini söyledi. 15 gündür Lozan evlerde yaşayan halası Kezban Kara’nın yanında kaldığını kaydeden baba Eryılmaz, halasına eve gidip birkaç giyecek eşya alıp geleyim diye evden çıktığını ve bir daha da haber alamadıklarını ifade etti.

POLİSE MÜRACAATIMIZI YAPTIK

Baba Eryılmaz, polis karakoluna müracaatı yaptıklarını belirterek, polisin her yerde Akgül’ü aradığını aktardı. Vatandaşlara da çağrıda bulunan Baba Aydın Eryılmaz, “Allah rızası için kızımı gören veya yerini bilenler haber versin” şeklinde konuştu.

Akgül’ün Halası Kezban Kara ise yaptığı açıklamada Akgül’ün iki haftadır kendi yanında kaldığını, evlerine gidip elbiselerini getirmesi gerektiğini söyleyerek evden çıktığını söyledi. O gidişin ardından bir daha da kendisinden haber alamadıklarını, üç gündür hiçbir sesin çıkmadığını sözlerine ekledi.

(ÇORUM HABER)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...