SON DAKİKA HABER

100 YIL GİYİLEBİLECEK PANTOLON ÜRETİLDİ



Londra merkezli bir erkek giyim firması markası, geleceğin erkek kıyafetlerini üretiyor. Kıyafetler arasında yer alan parlak montlar, kanlı kamuflaj tişörtlerden sonra şimdi de 100 yıl giyilebilecek pantolonlar üretilmeye başlandı.

Firma tarafından üretilen yeni pantolonlar, şık durmanın yanı sıra bir asır boyu sahibine hizmet verecek şekilde üretildi. 

Firma,100 yıllık pantolonların çok rahat olduğunu da iddia ederken, tüm zamanların popüler renkleri haki ve granit grisi rengi, aktif ve maceracı bir yaşam tarzına işaret eden ve bacak kusurlarını bile kapatabilen stille bu  pantolonlar çok şık görünüyor.

100 YILLIK PANTOLON OLDUKÇA KONFORLU

Yüksek termal ve mekanik mukavemetli elyaftan üretilen iç kumaş aramid, 100 yıllık pantolonun oldukça konforlu olmasını sağlarken, derinin hava almasına imkan tanıyor ve bacakların sanki pamukla temas ettiği hissi veriyor.

Temel avantajı dayanıklılığı olan 100 yıllık pantolon, üç kumaş katmanından oluştururken, beden ve ısı arasında bariyer oluşturan orta katman, su geçirmeyen ve esnek olan dış katman ile dikkat çekiyor.

Mümkün olan tüm testleri başarıyla geçen 100 yıllık pantolonun astronot kıyafetlerinden daha mükemmel olduğunu iddia edilirken, 575 euroluk fiyatıyla pahalı gibi görünse de, ömür boyu giyilecek bir pantolon olması  nedeniyle dikkatleri üzerine topluyor.


 (MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...