SON DAKİKA HABER

HALİL İBRAHİM AŞGIN’DAN VALİ’YE ZİYARET



 AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye ziyarette bulundu. Makamda gerçekleşen görüşmeye Ak Parti Çorum İl Başkan Vekili Murat Günay, Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile partililer hazır bulundu.



Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Halil İbrahim Aşgın, ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Ak Parti Çorum Teşkilatı ve sonrasında Çorum Belediye Başkanlığı’nın ziyaretlerinin ardından üçüncü ziyaretini Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye yaptı.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın Vali Mustafa Çiftçi’ye çiçek takdim etti. Vali Çiftçi’ye Çorum’a atanmasından dolayı tebriklerini ileten Aşgın, belediye başkan aday adaylığı süreciyle ilgili bilgileri paylaştı. Aşgın, Çorum için Vali Mustafa Çiftçi ile uyum içerisinde çalışarak hayırlı hizmetler sunacaklarına inandığını da kaydetti.

 
Vali Mustafa Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Halil İbrahim Aşgın’ı belediye başkan adayı olmasından dolayı tebriklerini iletti.




(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...