SON DAKİKA HABER

HALİL İBRAHİM AŞGIN’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET


Ak Parti’den Çorum Belediye Başkan Adayı seçildikten sonra Çorum’a gelen Halil İbrahim Aşgın, ilk ziyaretini Ak Parti Çorum il başkanlığına yaptı. Burada düzenlenen basın toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Aşgın’a köstek değil, destek sözü verdiklerini söyledi.

“BELEDİYECİLİK ALTIN DÖNEMİNİ YAŞAYACAK”

Akşam saatlerinde Ak Parti Çorum il başkanlığına gelen Halil İbrahim Aşgın’ın coşkulu bir kalabalık karşıladı. Katılımın yoğun olduğu basın toplantısı öncesinde Mehmet Karadağ, Halil İbrahim Aşgın’a çiçek takdim etti. İlk olarak konuşan Çorum il başkanı Mehmet Karadağ, burada bulunan topluluktan da anlaşılacağı gibi belediye başkanlarının Halil İbrahim Aşgın olduğunu söyledi. Karadağ, yaşanan süreç hakkında bilgileri paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ileten Karadağ, Cumhurbaşkanımıza önceki seçim sonucunu daha da arttırma sözü verdiklerini de aktardı. Halil İbrahim Aşgın’a her anlamda kefil olduğunu ifade eden Karadağ, belediyeciliğin onun döneminde Çorum’da altın çağını yaşayacağına inandığını kaydetti. Karadağ, Aşgın’a köstek değil, destek sözü verdiklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

“MAKAMA DEĞİL, GÖNÜLLERE TALİBİZ”

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, aday adaylık süreci hakkında bilgileri paylaştı. Aşgın,19 mega projeleri ve 100 civarında da sosyal belediyecilik alanında projelerinin olduğunu ifade ederek, makama talip olmadığını, gönüllere talip olduğunu söyledi. Halil İbrahim Aşgın, çok güzel bir ekip kurduklarını ifade ederek, Ak Belediyeciliği daha ileri noktalara taşıyacaklarını kaydetti. Teşkilatlarla el ele çalışarak, beraber yürüyerek, bu şehri sevgi, şefkat, kardeşlik ve medeniyetle dopdolu bir şehir haline getireceklerini belirtti.

(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...