SON DAKİKA HABER

ÇORİMDER, ŞİİR DİNLETİSİ DÜZENLEDİ




Çorum İmam hatipliler Derneği,24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla “Sıra Sizde” isimli bir şiir dinletisi düzenledi. Şiir dinletisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Buhara Kültür Merkezinde düzenlenen dinletiye, Çorum’un siyasileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda 14 imam Hatip’in okul müdürleri şiir üstatlarının eserlerinden seçtikleri şiirleri seslendirdiler. Programda Halit Yıldırım’ın Ud çalarak söylediği şarkılar vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu'nun slayt selamlama konuşmasıyla devam etti.

Açılışta, ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’de birer konuşma yaptı.


" SAHABELER ŞEHRİ ÇORUM "

ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Çorum'un bir sahabeler şehri olduğunu ifade ederek, bu konuyu önemsediklerini, çocuklara bu ruhun sirayet etmesi için onların bu kültür ile yetişmelerini sağlamak amacıyla çaba harcadıklarının belirtti.



BAŞKAN GÜL; “İMAM HATİPLİLERİ ÇOK SEVİYORUM”

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ise yaptığı konuşmasında, “İmam Hatiplileri çok sevdiğini ifade ederek, İmam Hatip mezunu olmadığını ama İlahiyat Fakültesinde görev yaptığını ifade etti. 

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, kendi besteleri olan şiirleri okudu. 

Program sonunda Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül şiir okuyan okul müdürlerine hediye takdimi yaparak, günün anısına yapılan fotoğraf çekimi ile program tamamlandı.


(MEDYA ÇORUM)


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...