SON DAKİKA HABER

BU VEFA ÇORUM HALKINA ÇOK YAKIŞTI




Eğitimci-Yazar Abdulkadir Ozulu’ya Vefa Gecesi gerçekleştirildi. Çorum Devlet Tiyatrosunda gerçekleştirilen geceye yoğun ilgi gösterildi.

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde organize edildi. Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, eğitimciler, Çorumlu şair, yazar ve sanatçılar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 
“ANILAR PAYLAŞILDI”

Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Abdulkadir Ozulu’ konulu kısa film gösteriminin ardından, konuşmacılar tarafından Abdulkadir Ozulu’yla ilgili anılar paylaşıldı.

“OZULU’NUN ŞİİRLERİ OKUNDU” 

Açılış konuşmalarının ardından Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencileri tarafından Ozulu’nun şiirleri okundu. 


 
“ABDULKADİR OZULU’YA EN GÜZEL ARMAĞAN” 

Abdülkadir Ozullu’ya Armağan adlı kitabın tanıtımı ve takdimininde yer aldığı program, Eğitimci-Yazar Ozulu ile yapılan söyleşiyle davam etti. Şair-Yazar Halit Yıldırım ise Ozulu’nun şiirlerinden bestelediği bir eseri seslendirdi.
Programın sonunda ‘Abdulkadir Ozulu’ya Armağan’ adlı kitap ve çiçek takdimi yapıldı. Programın finalinde Ozulu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Abdülkadir Ozulu, bazı okurları için kitaplarını da imzalamayı ihmal etmedi.









Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...