SON DAKİKA HABER

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerle Çorum’da da kutlandı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtında, çelenk sunuldu. Daha sonra kutlama programı Devlet Tiyatro Salonunda, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi’nin hazırladığı “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlama Programıyla devam etti.

Sabah saatlerinde ilk tören Atatürk anıtında yapıldı. Atatürk anıtında saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından çelenkler Atatürk anıtına konuldu.



İKİNCİ TÖREN DEVLET TİYATRO SALONUNDA YAPILDI

Atatürk anıtındaki törenin ardından İkinci tören, Çorum Devlet tiyatrosunda gerçekleştirildi. Çorum Güzel Sanatlar Lisesi’nin hazırladığı “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlama Programı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Adem Arslan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.



Programda konuşan Çorum Valisi Mustafa Çifti,24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutladığını ifade ederek, şehit olan öğretmenleri yad ederek, herkesi muhabbetle selamladığını kaydetti. Konuşmaların ardından, mesleğe yeni katılan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Sonra da emekli olan öğretmenlere Vali Mustafa Çiftçi tarafından şeref belgeleri verildi.

Programda, öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri verilerek, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile program tamamlandı.


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...